Winstons Schoeters: úw vastgoedmakelaar in Vlaams-Brabant

Vastgoedmakelaar Winston Schoeters vindt uw thuis

Stoot u maar niet op het huis van uw dromen? Spring dan eens binnen bij vastgoedmakelaar Winston Schoeters in Keerbergen. Wij presenteren u de mooiste panden op een schoteltje. Een huis, appartement of bouwgrond? Om te kopen of te huren? Alles is mogelijk. En ook voor een waardebepaling of opmeting doet u een beroep op ons kantoor. Onze gediplomeerde landmeters werken uw dossier en aanvraag volledig uit, en volgen het nadien op de voet.

 

Verkoop en verhuur huizen: zet uw pand correct in de markt

Hebt u zelf een eigendom dat u wilt verkopen of verhuren? Klop aan bij Winston Schoeters. U rekent op onze jaren ervaring en expertise om uw huis, appartement of grond verkocht of verhuurd te krijgen. Wij verspreiden bovendien een immobiliënfolder met een oplage van meer dan 65.000 exemplaren. Uw eigendom komt dus heel wat volk onder ogen.

 

Schatting én opmeting: landmeters waarop u vertrouwt

Reken op Winston Schoeters voor de correcte schatting van uw huis. Wegens verkoop of verhuur, bepaling van uw hypotheek of verdeling voor uw echtscheiding, …

In het geval van verkoop of verhuur bezorgen wij u een vrijblijvende, mondelinge schatting – volledig gratis! Bij een schattingsnota- of verslag krijgt u van ons een korte beschrijving of een uitgebreid verslag met foto’s, plannen en berekeningen. Zoals u het wilt.

 

Daarnaast hebben wij twee landmeters in huis die u voorthelpen bij de volledige uitwerking, aanvraag en follow-up van uw dossiers:

  • verkavelingen- wegennetontwerp
  • opmetingen
  • aanvragen van stedenbouwkundige attesten

 

Dé referentie voor uw vastgoed in Vlaams Brabant? Dat is Winston Schoeters. Bel vandaag nog!